Onze opdrachtgevers vertellen op Bouwnu.nl

Op dit moment is ons gemiddelde cijfer een 9,4 met 22 reviews die we van onze opdrachtgevers mochten ontvangen en daar zijn we trots op!

We zijn aangesloten bij Bouwnu.nl, dit is een onafhankelijke vergelijkingswebsite voor de woningbouw. Op basis van duizenden reviews en informatie over bedrijven helpt Bouwnu.nl u bij het vinden van een goede aannemer voor uw bouwproject. Daarnaast geeft Bouwnu.nl antwoord op belangrijke vragen over bouwen en verbouwen zodat u goed voorbereid aan het project start.

Uw droomwoning laten bouwen of verbouwen is een spannende periode. Uw woning is immers de grootste aankoop van uw leven en daar wilt u een vakman voor vinden. Bouwnu.nl wil consumenten helpen hun woning te realiseren, of dat een hele nieuwe woning is of de verbouwing van een bestaande woning is. Bouwnu.nl vindt dat u het recht hebt om te zien wat u kan en mag verwachten van de aannemer die uw woning realiseert. De reviews op Bouwnu.nl bieden transparantie voor u als consument.

Bouwnu.nl is een initiatief van Stichting Klantgericht Bouwen (SKB), een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk.

Al onze reviews zijn te lezen via deze link. Hebben wij in het verleden ook bij u een opdracht mogen uitvoeren en wilt u ons alsnog een review geven? Dat kan via deze link.

Foto's