Meer ruimte en comfort op een vertrouwde plek

Meer ruimte, meer licht, een praktischere indeling? De redenen om te kiezen voor de verbouwing van uw woning of bedrijfspand kunnen heel divers zijn. Leg uw wensen en verwachtingen in ieder geval eerst aan ons voor. Wij denken graag met u mee, geven inzicht in de mogelijkheden en realiseren graag maximaal gebruikscomfort op de voor u vertrouwde plek.

Recente verbouwprojecten

Doordacht verbouwen

Uw woning of bedrijfslocatie heeft waarschijnlijk veel meer in zich dan u denkt. Een simpele uitbouw, een extra verdieping of een nieuwe indeling kunnen vaak al voor een zee aan nieuwe mogelijkheden zorgen. Onze verbouwspecialisten zien vaak meer dankzij hun jarenlange ervaring en expertise. Vraag hen vrijblijvend mee te denken en ontdek hoe een doordachte verbouwing ervoor zorgt dat u weer jaren kunt genieten van uw bestaande woning of zakelijk vastgoed.

RECENTE PROJECTEN
Bijzondere opdrachten

Samen met onze opdrachtgevers gaan we voor projecten die inspireren en uitdagen. Wij houden van bijzondere opdrachten die wat extra’s van ons vragen. En waar niet alleen wij, maar ook u straks enorm trots op kunt zijn.

 

Maak vrijblijvend een afspraak met Arie de Ruiter
0345 651 684 of arie@deruiterbouw.nl