Meer weten? Wij horen graag van u

Informatie aanvragen

Neem vrijblijvend contact op

icon

De Ruiter Bouw B.V.

Appelhof 4c - 4158 EN Deil
0345 - 651 684
btw NL8185.53.042B01
KvK nummer 11055200

Vraag vrijblijvend informatie aan

Eén team, één passie. Passie voor alles wat met bouwen te maken heeft. Dat is wat ons als team verbindt. De Ruiter Bouw telt circa twintig medewerkers. Hiervan rijden dagelijks vijftien vakmensen in volledig uitgeruste bedrijfswagens naar verschillende bouwlocaties in Midden-Nederland.

Versturen

Werk om trots op te zijn

Als je de liefde voor het bouwvak door je aderen hebt stromen, kun je tegenwoordig bij heel veel bouwbedrijven terecht. Maar heb je eenmaal met ons hebt kennisgemaakt, dan weet je het zeker: hier wil ik werken! Bij ons kun je namelijk ál je passie en vakmanschap inzetten voor écht bijzondere projecten die zich onderscheiden. Bekijk snel onze vacatures en solliciteer. Als je een echte vakspecialist bent, dan maken we graag kennis!

Als jij graag het voortouw neemt …

Dan zoeken wij jou:

Ervaren Voorman/timmerman m/v

Wat je gaat doen
Bij De Ruiter Bouw gaan we voor bijzondere projecten die wat extra’ s van ons vragen. Want juist dan komt de kwaliteit van ons team het beste tot zijn recht. Van jou verwachten we die kwaliteit natuurlijk ook. Ben je een echte organisator, een goede planner, lever je graag eersteklas werk af en zet je de klant altijd op 1? Dan maken we graag kennis.

Wat wij van je vragen
Je bent een ervaren timmerman met leidinggevende capaciteiten. In jouw rol als voorman begeleid je bouwprojecten van A tot Z en heb je veel contact met de klant, onderaannemers en je collega’s op de bouw en op kantoor. Ben je daarnaast secuur, stressbestendig, gedreven en gedisciplineerd, dan heb je zeker een streepje voor.

Wat we je bieden
Een stabiele baan, regelmatige werktijden, zelfstandigheid en flexibiliteit bij een dynamisch familiebedrijf. Daarnaast een volledig uitgeruste bus met alle gereedschappen, een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en alle kans om je zelf verder te ontwikkelen. En niet te vergeten: werk om trots op te zijn en collega’s die elkaar kennen en graag voor elkaar klaar staan.

Meer weten?
Bel Marry de Ruiter, 0345 – 651 684 of solliciteer direct via onderstaand formulier. We horen graag van je.

Solliciteer direct

Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.
  • Sleep bestanden hierheen of

Als jij van hout houdt…

Dan zoeken wij jou:

Allround Timmerman m/v

Wat je gaat doen
Bij De Ruiter Bouw gaan we voor bijzondere projecten die wat extra’ s van ons vragen. Want juist dan komt de kwaliteit van ons team het beste tot zijn recht. Van jou verwachten we die kwaliteit natuurlijk ook. Houd jij van hout, lever je graag eersteklas werk af en zet je de klant altijd op 1? Dan maken we graag kennis.

Wat wij van je vragen
Veel ervaring vinden we niet belangrijk, een goede opleiding wel: bij voorkeur Bouwmensen (voorheen Revabo) Timmerman BBL2. Kun je daarnaast met mensen omgaan en ben je stressbestendig, gedreven en gedisciplineerd, dan heb je zeker een streepje voor.

Wat we je bieden
Een stabiele baan, regelmatige werktijden, zelfstandigheid en flexibiliteit bij een dynamisch familiebedrijf. Daarnaast een goed salaris, prima arbeidsvoorwaarden en alle kans om je zelf verder te ontwikkelen. En niet te vergeten: werk om trots op te zijn en collega’s die elkaar kennen en graag voor elkaar klaar staan.

Meer weten?
Bel Marry de Ruiter, 0345 – 651 684 of solliciteer direct via onderstaand formulier. We horen graag van je.

Solliciteer direct

Vul hieronder je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.
  • Sleep bestanden hierheen of
Maak vrijblijvend een afspraak met Arie de Ruiter
0345 651 684 of arie@deruiterbouw.nl