Nieuwsberichten

Verduurzamen: klaar voor de toekomst

Het komt steeds vaker voor dat opdrachtgevers hun woning gaan verduurzamen. Denk bijvoorbeeld aan isoleren, een warmtepomp en zonnepanelen.

Bedrijfsbezoek Gemeente West Betuwe, College van B&W

Dinsdag 23 januari 2024 bracht het College van burgemeester en wethouders van de Gemeente West Betuwe een bezoek aan ons bedrijf.

Nieuwbouw in Deil, de visie van Arie de Ruiter

In het winternummer, de 20e editie van de Dorpskrant van Deil heeft Arie zijn visie met betrekking tot de nieuwbouw in Deil gedeeld.

Interne verbouwing bij De Ruiter Bouw

Dit keer zijn wij (ook) bij onszelf op de zaak in Deil aan het verbouwen. Het kantoor, de kantine en het sanitair gedeelte krijgen een upgrade en er komt een spreekkamer bij.

Onze opdrachtgevers vertellen op Bouwnu.nl

Op dit moment is ons gemiddelde cijfer een 9,4 met 22 reviews die we van onze opdrachtgevers mochten ontvangen en daar zijn we trots op!

Isolatiemanifest sneller, slimmer en socialer isoleren

Het manifest is op woensdag 2 november 2022 medeondertekend door onze collega's Arie de Ruiter en Henk Dorrestijn. De ondertekening vond plaats in een woning in Rumpt welke wij momenteel renoveren.

‘Bouwen met ConstruQ biedt het beste van twee werelden.’

Van nature zijn wij bij De Ruiter Bouw traditionele bouwers. We hebben het vakmanschap in huis om maatwerk te leveren. En daar genieten we ook van. Tegelijk vragen klanten steeds vaker de naar snellere en goedkopere bouwmethodes, de zogenaamde prefab huizen.

Nieuw: Vraag vrijblijvend onze brochure aan

Onze brochure is een prachtig boek vol klantverhalen over samen bouwen en hoe wij dat proces ook graag met u doorlopen.

Wij zijn op zoek naar jou

Als je de liefde voor het bouwen door je aderen hebt stromen, kun je tegenwoordig bij veel bouwbedrijven terecht. Maar heb je eenmaal kennisgemaakt met De Ruiter Bouw, dan weet je het zeker: hier wil ik werken!

Timmerman Albert Kerkhof na 50 jaar vakmanschap met pensioen

Bij De Ruiter Bouw in Deil nemen ze deze week afscheid van meester-timmerman Albert Kerkhof. Na een halve eeuw vakmanschap is Albert Kerkhof aan zijn welverdiende pensioen toe.