Oude bouwkunst in een modern jasje

Het restaureren en renoveren van monumentale panden is een vak apart. Het vraagt om ouderwets vakmanschap, maar ook om een eigentijdse kijk op het behoud en de versterking van monumentaal vastgoed. Ons vakbekwame restauratieteam bewijst keer op keer zijn passie voor het verleden, maar verliest daarbij nooit de gebruiksmogelijkheden voor de toekomst uit het oog.

Recente restauratieprojecten

Erfgoed voor de toekomst

Wij renoveren en restaureren met behoud van zoveel mogelijk authentieke details. Het in oude luister herstellen van een ornamenten plafond, glas-in-lood raam of authentiek metselwerk? We doen het graag en we doen het goed. Met uiterste precisie zetten wij het werk van de generaties voor ons voort en behouden zo monumentale panden en gebouwen voor de generaties die na ons komen. Op die manier creëren we erfgoed voor de toekomst.

RECENTE PROJECTEN
Bijzondere opdrachten

Samen met onze opdrachtgevers gaan we voor projecten die inspireren en uitdagen. Wij houden van bijzondere opdrachten die wat extra’s van ons vragen. En waar niet alleen wij, maar ook u straks enorm trots op kunt zijn.

Maak vrijblijvend een afspraak met Arie de Ruiter
0345 651 684 of arie@deruiterbouw.nl