Vrijstaande woning Deil

01
02
03
04
05
06
07

"Wij hebben het hele traject als een fijn traject ervaren, waarbij we iedere dag weer konden zien welke stappen er gemaakt werden."

Uit onze omgeving hoorden we positieve verhalen over Arie en zijn team en we nodigden De Ruiter Bouw uit om als 1 van de 3 partijen met ons mee te denken en een offerte te maken. Arie was een fijne gesprekspartner die goede ideeën inbracht en ook al relaties had met de andere partijen (tuin, interieur, vloer) waar we mee wilden samenwerken. Zijn offerte en ideeën bij het traject waren erg realistisch en goed uitgedacht, ook qua planning werd goed meegedacht.

Met een volledig strippen en herconstrueren van de benedenverdieping, het vervangen en isoleren van het dak en het plaatsen van een geheel nieuwe uitbouw was het een flinke klus die zo’n 4-5 maanden in beslag nam. Het team was prettig, werkte netjes en Arie zelf kwam nagenoeg dagelijks op de bouwplaats om de voortgang te monitoren.

Alles is netjes opgeleverd, qua budget waren er soms uitdagingen/onvoorziene ingrepen, maar altijd werd een oplossing gezocht die binnen de afgesproken prijs paste en kwalitatief een vergelijkbaar resultaat opleverde. Wij hebben het hele traject als een fijn traject ervaren, waarbij er vanuit het team van Arie vertrouwen werd gecreëerd en we iedere dag weer konden zien welke stappen er gemaakt werden. Inmiddels wonen we nu zo’n half jaar in ons ‘nieuwe’ huis en het is de droom geworden waarop wij hoopten!

"Wij hebben het hele traject als een fijn traject ervaren, waarbij we iedere dag weer konden zien welke stappen er gemaakt werden."

Gerben van Dienst en Anke Janssen
Maak vrijblijvend een afspraak met Arie de Ruiter
0345 651 684 of arie@deruiterbouw.nl