Vrijstaande woning

01
02
03
04
05
06
07

"Na het eerste gesprek waren wij direct overtuigd dat dit voor ons de juiste aannemer was. Een aannemer die met je meedenkt en goed luistert naar onze wensen."

“In 2020 hebben wij een kavel aangekocht in Wadenoijen. Samen met een architect hebben wij ons droomhuis ontworpen. Vervolgens zijn wij op zoek gegaan naar een aannemer. In onze omgeving hoorden wij veel positieve geluiden over De Ruiter en mede daardoor hebben wij contact opgenomen met De Ruiter.

Na het eerste gesprek met Arie De Ruiter en Henk Dorrestijn waren wij direct overtuigd dat dit voor ons de juiste aannemer was. Een aannemer die met je meedenkt en goed luistert naar onze wensen.
De periode van de bouw van onze woning hebben wij als erg prettig ervaren, met korte lijnen met de projectleider, Henk Dorrestijn. Henk heeft veel praktische tips gegeven en dacht ook goed mee als er iets afgestemd moest worden met de elektricien, keukenleverancier en anderen.

Terugkijkend op de hele periode van de bouw van onze woning kunnen wij zeggen dat wij heel tevreden zijn over de begeleiding van De Ruiter Bouw. De puntjes die na de oplevering nog overbleven zijn allemaal keurig opgelost. Wij hebben De Ruiter Bouw ervaren als een hele fijne aannemer die wij zeker zullen aanbevelen bij vrienden en familie.”

Frank en Renate van der Werf
Maak vrijblijvend een afspraak met Arie de Ruiter
0345 651 684 of arie@deruiterbouw.nl